A vállalkozásról

Mint egyéni vállalkozó 1990-ben kezdtem el a sérült, korrodált autók javítását. Az eltelt évek alatt sikerült egy széles körű ügyfélhálózatot kiépítenem. Közel 15 éven keresztül tevékenyen részt vettem a karosszéria-lakatos szakmát választó szakmunkástanulók gyakorlati képzésében.

A vállalkozás beindításakor nagyrészt korrodált autók javítását végeztem, a gépjárműpark fiatalosodásával azonban mára inkább a sérült autók javítása teszi ki a munka nagy részét. Minden típusú autó karosszéria munkáit vállalom munkatársaimmal együtt (tehergépjárművekét is), különösen nagy tapasztalatunk van a Suzuki személyautók sérüléseinek javításában, tekintettel arra, hogy a Blaskovics Suzuki Szalonnak már évek óta szerződéses partnerei vagyunk.

Vállaljuk még kipufogók javítását, alváz és üregvédelem elvégzését. A sérült autók biztosítási ügyintézését is teljes egészében átvállaljuk, több biztosítóval is napi kapcsolatban állunk. Vállaljuk műszaki vizsga teljes ügyintézését, a gépjármű felkészítését és vizsgáztatását.

A karosszéria-munkához kapcsolódóan segítünk kapcsolatba lépni autószerelő és fényező szakemberekkel.

Remélem bemutatkozásom elnyerte tetszését, és amennyiben gépkocsiján karosszéria-javítási munkálatok jelentkeznek, igénybe veszi szolgáltatásainkat.


Munkatársaimmal együtt mindig segítőkészen állunk rendelkezésére!